Navštívili jsme konferenci ISSS 2024

Podívejte se na fotoreport z konference ISSS 2024.

Do Hradce Králové se na konferenci ISSS každoročně sjíždějí vrcholní političtí představitelé a zástupci soukromého sektoru, kteří mají na starosti digitalizaci české veřejné správy. Letos se jednalo již o 26. ročník této konference.

Pro 1800 účastníků byl i letos nachystám bohatý program plný přednášek a vystavovatelských stánků. Hosté tak měli možnost zúčastnit se více než 160 přednášek, které se věnovaly různým tématům, včetně využití umělé inteligence při práci s daty, kybernetické bezpečnosti a efektivní komunikace s klienty.

Společnost dolphin consulting na konferenci ISSS v rámci přednášky představila téma „Datově řízená univerzita”, které vzbudilo značný zájem. Odpovědi na otázky pak mohli hosté najít na našem stánku, kde jsme jim pomohli lépe pochopit, jak mohou moderní datové nástroje transformovat nejen vysokoškolské vzdělávání, ale i mnoho oblastí státní správy.

Podívejte se na fotoreport z akce.

Mohlo by vás zajímat

Málo věcí je pro nás delfíny důležitějších než výběr těch správných zaměstnanců a zajištění toho, aby měli správné nasměrování, vnímání hodnot a pozitivní zkušenost. To vše již od prvního dne v zaměstnání. Proto je u nás Buddy systém součástí efektivního onboardingu.

2 min
Číst
Číst další

Chcete nás kontaktovat?

Drop files here or
Max. file size: 2 MB.