Přejdi na obsah Přejdi na navigaci

ÚvodBlogVeletrh pracovních příležitostí z pohodlí domova

Veletrh pracovních příležitostí z pohodlí domova

Hledáš nové obzory a uplatnění? Přijď se podívat na pracovní veletrh!

Pracovní veletrh Šance Islands VŠE se letos koná netradičně - virtuálně. Což přináší hlavně časovou úsporu, můžeš se připojit odkudkoliv, v čase, který ti vyhovuje a nemusíš přitom opustit pohodlí svého obýváku. V online prostředí tropických ostrovu je již připraven náš delfíní tým Avatarů. Potkáš se s nimi ve čtvrtek 22. 4. na ostrově C od 10:00 do 16:30.

Náš modrý stánek s mořskou tématikou nemůžeš minout, kolegové z HR Markéta a Tomáš ti vždy správně poradí ohledně možností, které se u nás delfínů nabízí. Filip, jakožto konzultant, ti zase poodkryje trochu informací z delfíního zákulisí.

Pro návštěvníky delfíního stánku, studenty či čerstvé absolventy, jsme navíc připravili možnost zúčastnit se naší letní BI akademie zaměřené na rozvoj datové představivosti a kreativity. Zabrousíme lehce i do technologických znalostí a představíme si jeden z nejžádanějších nástrojů pro analýzu dat Power BI.

To vše v rámci tří půldenních seminářů, které proběhnou online začátkem června. Více informací a registrační kód získáš na našem delfíním stánku, kde ti také rádi představíme aktuální pracovní příležitosti u delfínů.

Více o nás a volných pozicích najdeš také na našich karierních stránkách.

Více o veletrhu šance.

Registrovat se můžeš zde.

 

Tomáš

Markéta Krejčí
HR dolphin
marketa.krejci@dolphinconsulting.cz
778 706 989

 

Zpět na výpis rubriky