Přejdi na obsah Přejdi na navigaci

ÚvodBlogZveme vás na 4. ročník Data Festivalu, 8. října od 9 do 17 hodin na VŠE

Zveme vás na 4. ročník Data Festivalu, 8. října od 9 do 17 hodin na VŠE

Nezmeškejte jedinečnou otevřenou akci se vstupem zdarma pro zájemce o problematiku dat a všeho, co s nimi souvisí. Oblíbený festival, který už čtvrtým rokem boří mýty kolem dat se i letos zamění na témata kolem využití dat, AI, BI, Data Science či Machine Learningu. Těšit se můžete také na přednášky, workshopy pro začátečníky i mírně pokročilé či panelové diskuze. Zjistíte, jak se dá problematika dat studovat, a pokud už s daty pracujete, inspirujte se, kam se lze dále posouvat. Protože bez dat to dnes už prostě nejde!

Na co dalšího se můžete těšit právě u delfíního stánku?

Máme pro vás připraveny nejen novinky z oblasti vzdělávání, ale také soutěž, ve které budete lovit opravdu zajímavé ceny. 3 nejlepší lovci budou mít navíc možnost zúčastnit se intenzivního dvoudenního Power BI soustředění v rámci naší BI akademie, které se uskuteční 4. a 5. 11. 2021.

Soutěž probíhá na našem delfíním stánku, je postavena na 10 otázkách z prostředí datové analýzy. Své odpovědi každý účastník zadá pomocí aplikace na tabletu. Výseldky jsou napojeny na Power BI reporting, který zobrazuje i zajímavé souvislosti. Soutěžící tedy ihned vidí, jak se v porovnání s ostatními vede. Každý účastník soutěže může následně lovit ceny z truhly pokladů.

data festival soutez

Náš modrý stánek s mořskou tématikou nemůžete minout, já i kolegové Petra, Adam a Filip se na vás těšíme!

 

Více o DATA FESTIVALU.

 

Více o workshopu.

 

Tomáš

Zuzana Pragrová
Marketing a obchod
zuzana.pragrova@dolphinconsulting.cz
770 136 502

 

Zpět na výpis rubriky