Přejdi na obsah Přejdi na navigaci

ÚvodBlogCo Vám nabídnou naše nové WEBové stránky

Co Vám nabídnou naše nové WEBové stránky

Nový delfíní WEBSpustili jsme novou verzi našich WEBových stránek, na kterých pro Vás, naše aktuální nebo potenciální zákazníky a obecně všechny, které zajímá oblast Business Intelligence, chystáme několik novinek. V první řadě je to sekce blogu, kde se s Vámi chceme pravidelně dělit o názory, poznatky, zkušenosti a zajímavosti z oboru datových skladů, analýzy dat, reportingu, data miningu a dalších souvisejících oblastí. Všechny zdejší články budou také sdílené na sociálních sítích LinkedIn a Facebook a budeme nadšení, když se tam s námi formou diskuze podělíte o Vaše názory a pohledy na probíraná témata.

Zároveň naše poznatky chceme průběžně zpracovávat do formy příruček, které Vám zde zdarma nabídneme ke stažení výměnou za Váš kontakt, nebo sledování našich stránek na LinkedIn. Aktuálně máme rozpracovanou příručku k designu reportů a dashboardů, která vychází ze struktury školení a workshopů, které na toto téma nabízíme. V plánu je také příručka k agilnímu řízení DWH a BI projektů, nebo k dimenzionálnímu datovému modelování, a věřím, že časem přibudou další. Nyní v sekci Ke stažení najdete alespoň voucher na workshop k Designu reportů a dashboardů zdarma, nebo dokument o prediktivní údržbě.

Protože si ceníme Vašeho soukromí, kontakty, které nám zde případně zanecháte, nebudeme nikdy používat k rozesílání hromadných mailů, newsletterů, které nikdo nečte, ani reklamy. Maximálně si Vás dovolíme jednou oslovit osobním mailem a pokud na něj nebudete reagovat, další zprávy od nás nedostanete. Nechceme jiným dělat to, co sami nemáme rádi, a spam do této kategorie rozhodně patří.

Budeme Vám velmi vděční, když nás upozorníte na cokoliv, co se Vám na našich stránkách nelíbí, co bychom měli zlepšit, změnit, doplnit nebo přidat. Neváhejte se nám tedy ozvat, ať již pomocí kontaktního formuláře, mailu, telefonu nebo na sociálních sítích. Pokud Vám naopak můžeme jakkoliv pomoct my, určitě nás kontaktujte, moc se na případnou spolupráci těšíme.

S pozdravem a přáním krásného dne,

Jakub Holubec, leading dolphin

Zpět na výpis rubriky